Meghívó az MCSZ éves rendes közgyűlésére – 2024. április 9.

Kedves Meghívott!

Ezúton sok szeretettel meghívunk a Magyar Curling Szövetség (1112 Budapest, Kamaraerdei út 12-14.) éves rendes közgyűlésre.

A küldöttgyűlés ideje: 2024. április 09. kedd, 17.00 óra
A küldöttgyűlés helye: Récsei Center irodaház, 1146 Budapest, Istvánmezei út 6., Nagytárgyaló

Napirendi pontok:
1. MCSZ Elnökségének szakmai beszámolója a 2023. évi tevékenységekről. (összefoglaló) Írásbeli előterjesztés, előadó: Fóti Balázs
2. FB jelentése a MCSZ 2023. évi tevékenységéről és beszámoló az MCSZ 2023. évi gazdálkodásáról. Írásbeli előterjesztés, előadó: Deák György (egyszerűsített beszámolókiegészítő melléklet), dr. Körmendi Gábor (a Felügyelő Bizottság beszámolója)
3. A közhasznúsági jelentés elfogadása. Írásbeli előterjesztés, előadó: Deák György
4. Javaslat az MCSZ 2024. évi költségvetésére (FB jelentés a költségvetésről) Írásbeli előterjesztés, előadó: Fóti Balázs
5. 2024. évi szakmai terv. Írásbeli előterjesztés, előadó: Fóti Balázs
6. Alapszabály módosítása (A célcsoportba a fogyatékos személyekkel történő foglalkozás felsorolása) Írásbeli előterjesztés, előadó: Fóti Balázs
7. Egyebek:
FB ellenőrzési terv 2024

Kérjük, amennyiben nem a sportegyesület elnökeként vagy hivatalosan bejegyzett képviselőjeként, de az egyesületed hivatalos delegáltjaként (szavazati joggal) veszel részt a közgyűlésen, a megbízólevelet kitöltve, az SE képviseleti jogával megbízott személy által aláírva hozd magaddal.

Amennyiben a közgyűlés a meghirdetett időpontban, illetve az azt követő 30 percben határozatképtelen, az eredeti időponthoz képest egy órával később a meghirdetett helyszínen, a meghirdetett napirendi pontokkal a jelenlévők számától függetlenül megtartásra kerül.

A napirendi pontok javaslatai az alapszabályban megjelölt időpont betartásával újra kiküldésre kerülnek majd, illetve a curling.hu honlapon is elérhetőek lesznek. 

Kérem, hogy részvételi szándékát mindenki előre jelezze az office@huncurling.hu címen, hogy a bejutás zökkenőmentes lehessen.

Pontos megjelenésedre feltétlenül számítunk.

Budapest, 2024. március 25.

Sporttársi üdvözlettel:
Pomázi Gyula
elnök