Curling suli

Hallottatok már a curlingről?

Igen, ez az a játék, ahol a jégen csúszó kövek előtt söpörnek veszettül. Ha meg akarod ismerni a curlinget és szeretnél játszani, gyere el a barátaiddal és próbáld ki magad.
10-20 év között vagy, akár kezdő szintről is profi játékost nevelünk belőled országos bajnokaink segítségével!

▶️ Mikor?
Kedd-szerda-csütörtök 11:00-15:00 között

▶️ Hol?
Budapest XI. kerület., Kamaraerdei út 12-14. (bejárat a Susulyka u. felől)

A játékról:
▶ Egy csapat 4 (+1 tartalék) főből áll.

▶ A játék célja, hogy nyolc, gránitból készült követ csúsztasson mindkét csapat a 45 méter távolságban lévő célba, és a kövek minél közelebb álljanak meg a középponthoz.
▶ Taktikázásra ad lehetőséget az, hogy a csapatok felváltva csúsztatják a köveket, így többek között hátrébb-, illetve kikoccinthatják az ellenfél kövét, de akár saját kövüket is levédhetik.
▶ A játék során a söpréssel a kő sebességét, mozgását tudják befolyásolni.

Alakítsatok csapatokat!
▶  Az osztályból, baráti társaságotokból alakítsatok curling-csapatot és együtt próbáljátok ki ezt a játékos sportot, ami 1998 óta olimpiai sportág.
▶  Az edzéseket nemzetközi szinten képzett curling edzők és országos bajnokok vezetik, a szükséges felszerelést pedig a Magyar Curling Szövetség biztosítja.
▶  Mivel a curling olimpiai sportág, az Országos Bajnokság 1-3. helyezett csapat tagjai plusz pontokat kapnak az egyetemi jelentkezéskor.

Ha szeretnéd mind szellemi, mind fizikai képességeidet kipróbálni, illetve fejleszteni, akkor a curlinget neked találták ki!

▶️ Érdeklődni lehet: kiss.balint@huncurling.hu +36 30 744 4421