Meghívó az MCSZ éves rendes- és tisztújító közgyűlésére

Kedves Meghívott!

Ezúton sok szeretettel meghívunk a Magyar Curling Szövetség (1112 Budapest, Kamaraerdei út 12-14.) éves rendes- és tisztújító közgyűlésre.
A küldöttgyűlés ideje: 2023. április 20. csütörtök, 17.00 óra
A küldöttgyűlés helye: Magyar Sport Háza, 1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3., IV. emeleti Nagytárgyaló

Napirendi pontok:
1. MCSZ Elnökségének szakmai beszámolója a 2022. évi tevékenységekről. (összefoglaló) Írásbeli előterjesztés, előadó: Fóti Balázs
2. FB jelentése a MCSZ 2022. évi tevékenységéről és beszámoló az MCSZ 2022. évi gazdálkodásáról. Írásbeli előterjesztés, előadó: Deák György (egyszerűsített beszámoló, kiegészítő melléklet), dr. Körmendi Gábor (a Felügyelő Bizottság beszámolója)
3. A közhasznúsági jelentés elfogadása. Írásbeli előterjesztés, előadó: Deák György
4. Javaslat az MCSZ 2023. évi költségvetésére (FB jelentés a költségvetésről) Írásbeli előterjesztés, előadó: Fóti Balázs
5. 2023. évi szakmai terv. Írásbeli előterjesztés, előadó: Fóti Balázs
6. Egyesületi tagdíj mértéke, Szóbeli előterjesztés, előadó: Deák György
7. Alapszabály módosítása (Szervezeti felépítés, ügyvezetés, főtitkár, egyesületi tagdíj mértéke).
SZMSZ tervezet: kísérő melléklet, tiszázott verzió, változáskövetett verzió. Írásbeli előterjesztés, előadó: Deák György
8. Gazdasági társaság létrehozása (Curling Sport Szervező Nonprofit Kft.), Írásbeli előterjesztés, előadó: Deák György
9. Tisztújítás, 1 fő elnökségi tag megválasztása, jelöltek
10. Egyebek  

A 3/2023 (I.24.) számú elnökségi határozat alapján a tisztújító küldöttgyűlés jelölőbiztosa Kiss Bálint. A jelöléseket ő kezeli. Elérhetősége: kiss.balint@huncurling.hu

Kérjük, amennyiben nem a sportegyesület elnökeként vagy hivatalosan bejegyzett képviselőjeként, de az egyesületed hivatalos delegáltjaként (szavazati joggal) veszel részt a közgyűlésen, a megbízólevelet kitöltve, az SE képviseleti jogával megbízott személy által aláírva hozd magaddal.

Amennyiben a közgyűlés a meghirdetett időpontban, illetve az azt követő 30 percben határozatképtelen, az eredeti időponthoz képest egy órával később a meghirdetett helyszínen, a meghirdetett napirendi pontokkal a jelenlévők számától függetlenül megtartásra kerül.

A napirendi pontok javaslatai az alapszabályban megjelölt időpont betartásával újra kiküldésre kerülnek majd, illetve a curling.hu honlapon is elérhetőek lesznek. 

Kérem, hogy részvételi szándékát mindenki előre jelezze az office@huncurling.hu címen, hogy a bejutás zökkenőmentes lehessen.

Pontos megjelenésedre feltétlenül számítunk.

Budapest, 2023. március 27.

Sporttársi üdvözlettel:

Pomázi Gyula

elnök