MPB Szakágvezetői Reggeli

Folytatta Szakágvezetői Reggeli programsorozatát a Magyar Paralimpiai Bizottság és 105 nappal a Nyári Paralimpiai megnyitó előtt megtartotta újabb eseményét a Nem Adom Fel Kávézóban. Sok más Szövetség mellett a curling sportágat Kiss Bálint sportszakmai igazgató képviselte.

A reggeli a korábbi alkalmakhoz hasonlóan barátságosan, kötetlen hangvételben telt, ahol Szabó László elnök úr, Urr Anita főtitkár asszony és Ligárt Balázs sportigazgató úr is képviseltette magát a szervező részéről.

A kötetlen beszélgetéseket követően 9 órától szokásosan az MPB főbb témáival, bejelentéseivel zajlott az esemény, ahol fókuszban természetesen most a nyári sportágak voltak, de számos hasznos információt hallhattunk a Minisztériumi finanszírozásról és egyéb pályázati lehetőségekről.

Az MPB szekcióit követően a Biotech USA szakembere tartott előadást az étrendkiegészítők fontosságáról, illetve most is bemutatkozott egy sportág részletesebben, akik a paradíjlovaglók voltak Dr. Fonyódi Ildikó kvótás paralimpikon és szakágvezető részéről.

Ezúton is további sok sikert és a még kvótákért küzdő sportágaknak szerencsét és kitartást kíván a Magyar Curling Szövetség!