Hitelesített képesítést szereztek edzőink

Véget ért az MCSZ-BSU közös rendezésű curling sportedző/sportoktató képzése, ahol 7 szakemberünk szerezte meg a képesítést!

Arról már korábban itt írtunk, hogy a képzés gyakorlati részét, de június 28-án az írásbeli, illetve a szóbeli tételekre is sor került. A vizsgázók helyzetét és koncentráltságát nem könnyítette meg, hogy az év egyik legmelegebb napján kellett helytállni, de valamennyien összeszedetten és felkészülten álltak a vizsga bizottság elé, melynek curling vonatkozású tagjai voltak: Szarvas Gábor – Edzői Testületvezető, a képzés gyakorlati vezetője, Kiss Bálint – sportszakmai igazgató.

A Magyar Curling Szövetségnek célja a növekedés, melyet az elmúlt években Budapesten és vidéki tömegbázisokon is igyekezett megvalósítani. A programok és események növekedésével szükséges a szövetség szakember állományát is tovább képezni, fejleszteni, ennek fókuszában zajlott a teljes tanév és éppen ezért az MCSZ-BSU együttműködés 2024/2025-ös tanévben is folytatódni fog!

Újdonsült képesítést szerző oktatóinknak ezúton is gratulálunk és munkájukhoz sok sikert kívánunk: Joó Linda, Liszi Renáta, Nagy Gyöngyi, Szabó Eszter, Farkas Dániel, Jakab Zoltán, Rozgonyi Gergely