DRK-TEAM HUNGARY 2024 kollekció bemutató

Bemutatta új “Team Hungary” kollekcióját a DRK, aki a Magyar Curling Szövetség ruházati partnere is 2018 óta!

Az eseményre exkluzív környezetben és vendégekkel került sor április 10-én a Stopper Hajón, ahol beszédet mondott Gém Péter a márka alapítója és tulajdonosa. A bemutató során lehetőség nyílt megismerkedni a DRK tervezőivel, valamint betekintést nyerni a kollekció mögötti kulisszatitkokba, és elsőként válogathattunk a limitált kiadású darabok közül. A új kollekció darabjai hamarosan tagságunk számára is elérhető lesz a korábban megszokott kedvezményes áron!

Az idei év kiemelkedő sporteseményeire készülve a szurkolói szellemet és a sport szeretetét élteti a most 10 éves Dorko. A Hungary kollekció az eddigi legfontosabb mérföldkövet jelenti, a hazai sportolók bevonásával évről évre fejlesztett termékvonal történetében. Az idei kollekcióval az összefogás és közös gondolkodás egységes formát öltött; mostanra 30 sportszövetség és számos egyéni sportoló inspirálja a magyarokat határon innen és túl. A kollekció bemutatóján részt vett Cseh László, egykori úszófenomén, Gulyás Michelle többszörös világbajnoki ezüstérmes öttusázó, Jansik Szilárd olimpiai bronzérmes, világ- és Európa-bajnok vízilabdázó, Kovács István olimpiai-, világ- és Európa-bajnok ökölvívó, illetve Szász Emese olimpiai bajnok, világ- és Európa-bajnoki ezüstérmes párbajtőrvívó, de az eseményen számos ismert sportoló, sportszövetségek és művészek is képviseltették magukat.

„2024 a sport éve. A magyar labdarúgó-válogatott kijutott az Európa-bajnokságra, legjobb olimpikonjaink pedig a párizsi olimpiára készülnek. A Hungary kollekcióval követjük az álmunkat, hogy minden magyar szövetség és szurkoló magyar márkában legyen. Ez egy olyan kollekció, amiben mindenki, aki felveszi, átérezheti a magyar kiválóság-érzését és azt, hogy mi magyarok összetartozunk. Bár külön-külön is nagyszerű dolgokat tudunk elérni, együtt megállíthatatlanok vagyunk. Innen a szlogen: Egy emberként előre” – tette hozzá Gém Péter, a Dorko márka alapítója.

A Dorko kínálata a megújult ruházaton kívül számos kiegészítőt és cipőt tartalmaz, így tetőtől talpig nemzeti színekbe öltözhetnek sportolóink és a magyar szurkolók.

Forrás: https://onbrands.hu/marka-es-trend/2024/04/uzlet-piac/itt-a-magyarok-kedvenc-szurkoloi-kollekcioja