2023. évi Kerekesszékes Vegyes-páros Világbajnokság – 5. és 6. nap

Ugyan két szoros, de elvesztett meccset játszott az elmúlt két napban a magyar kerekesszékes vegyes-páros, de esélyük még mindig van a csoportkörből való továbbjutásra. Szurkoljunk nekik az utolsó két alapszakaszi megmérettetésen!

“Mindkét napon egy egy mérkőzést játszottunk. A két ellenfél a kiváló játékú de hullámzó teljesítményű észt és a hibátlan mérleggel bíró kínai csapat voltak. Mindkét mérkőzést a félidőig magabiztosan vezetve tartottuk. A félidei szünet után a hatodik end-nél jött el a fordulópont mindkét mérkőzésen. A power play játékot nem tudtuk hatástalanítani és már loholhattunk is az eredmény után.

Mentálisan hihetetlen nagy megterhelésnek voltak kitéve a játékosok a szoros mérkőzések alatt. 6 különböző pályához alkalmazkodni sem volt egyszerű számukra. Vár még ránk két mérkőzés és kialakul a legjobb hat a rájátszásra. Matematikai esélyünk még van, remélem a szerencse mellettünk lesz a másik pályákon folyó mérkőzéseknél is. “- értékelte bizakodva Rozgonyi Gergely az elmúlt két napot.

A végeredmények az alábbia szerint alakultak:
Észtország-Magyarország: 8:5
Kína-Magyarország: 9:5

A magyar páros meccsei (magyar idő szerint):
Március 10. 18:00 Lengyelország – Magyarország
Március 11. 04:00 Magyarország – Finnország

Élő eredménykövetés ITT.

Kép: WCF /Cheyenne Boone