Vegyes-páros OQE: 3. nap

Újabb sikerrel gazdagodott a magyar vegyes-páros, a mai Törökország elleni meccset is megnyerték. Két napja az oroszok ellen ezen a pályán kaptak ki, ám ezúttal sikerült hamarabb kiismerniük a jeget.

„Az első endben 2 pontot tudtunk szerezni. Aztán ellenfelünk percei következtek, előbb írtak, majd loptak 1-1 pontot, de a szünet előtt egy kifejezetten bonyolult dobással sikerült 2 pontot írnunk és így némi előnyhöz jutni. Az igazán döntő szakasz a 6. endben általunk megjátszott power play volt, amiben ellenfelünk utolsó három köve nem sikerült pontosan, így 4 pontot tudtunk írni. 8-3-as állásnál a török játékosok már elbizonytalanodtak, de edzőjük tanácsára folytatták a játékot. Mi már csak arra ügyeltünk, hogy ne engedjük egyenlíteni őket és ez sikerült is (8-7).” – véleményezte a meccset Palancsa Zoltán.

Délután egy 30 perces edzésen túl, sikerült 10-10 percet edzenie a párosnak a holnapi meccsek pályáin, így elősegítve a pályaismeretet a veretlen ausztrálok és a meglepően jól játszó dánok ellen.

 

A páros további csoportmérkőzései:

December 8. 10:00 – Magyarország – Ausztrália

December 8. 19:00 – Magyarország – Dánia

 

Forrás: Steve Seixeiro