Újpesti sikerek hétvégéje

Péntektől vasárnapig rendezte meg az UTE curling szakosztálya hagyományos versenyét, az immár hetedik alkalommal kiírt UTE Kupát. A 12 csapat részvételével rendezett versenyen a házigazda UTE csapatai nem bizonyultak udvarias vendéglátónak, hiszen végül mindhárom dobogós helyet elvitték. A horvát és román csapatok részvételével rendezett versenyt a magyar női válogatottat is jelentő UTE Team Palancsa nyerte meg, amely az alapszakaszban két győzelemmel és egy szoros vereséggel ment végig a mérkőzésein, a vasárnap délutáni döntőben pedig 9-4-re győzött UTE Team Kiss ellen.

Kitűnő minőségű jégen remek versenyt rendezhettünk. A hazai élmezőny meghatározó csapatai elindultak és ennek megfelelően számos színvonalas mérkőzést láthattunk már az alapszakaszban. Az UTE jelenlegi három topcsapata végül is igazolta az esélyeket, és otthon tartotta az érmeket. A női válogatott először győzte le tétmérkőzésen a Team Kiss csapatát a döntőben, így végül megérdemelten nyerte meg a versenyt. A férfi válogatott pedig az SSC ellen zárta sikerrel a bronzmérkőzést. A verseny remek felkészülés volt az Európa-bajnokságra. A pástétomok és a bográcsgulyás is mindenki tetszését elnyerte…” – fogalmazott a verseny után a győztes csapat edzője, Palancsa Zoltán.

A hármas újpesti sikerhez az UTE Team Kalocsay járult hozzá, amely a kisdöntőben 7-1 verte az SSC Férfiak csapatát. A jó hangulatú rendezvényről az ALÁBBI LINK-en érhetőek el további képek.

UTE eredmenyek