Meghívó a MCSZ rendkívüli küldöttgyűlésére

Tisztelt Küldött!
Tisztelt Meghívott!

Bukta Zsuzsanna elnök asszony december 12-én, az elnökség felé levélben bejelentette akadályoztatását a következő rendkívüli közgyűlésig. Az alapszabályunk 22§. 6./ értelmében az alelnök feladata az Elnök elnökségi tagságának megszűnése, vagy az Elnök akadályoztatása esetén az Elnök feladataival megegyező.

Alapszabályunk értelmében ezúton meghívom a 2020. évi rendkívüli küldöttgyűlésére, melynek elsődleges célja a Magyar Curling Szövetség tisztújítása, melynek oka, hogy a 2019. december 6-i rendkívüli közgyűlésen az elnökség minden tagja lemondott a következő rendkívüli közgyűlés hatályával.

A küldöttgyűlés ideje: 2020. január 21., kedd 17.30
A küldöttgyűlés helye: Zuglói civil ház, 1144 Budapest, Csertő park 12.
 
Napirendi pontok:
1. Tisztségviselők választása (jelölések)
A választás tisztségenként külön-külön történik úgy, hogy először a Szövetség elnökét, alelnökét, majd az elnökség tagjait kell megválasztani.
2. Alapszabály elfogadása és módosítása
Az előző rendkívüli közgyűlésen az alapszabály 3§. 3./ módosítása értelmében Budapest, XI. kerület, Susulyka utca 2. került elfogadásra.
A kamaraerdei curlingpálya létesítmény címe azonban nem ez, hanem Budapest, Kamaraerdei út 12-14., 1112.
A 1/2019 (XII.18.) számú elnökségi határozat alapján a közgyűlés jelölőbiztosa Czermann Kristóf. Elérhetősége: czermann.kristof@huncurling.hu
Kérjük, amennyiben nem a sportegyesület elnökeként vagy hivatalosan bejegyzett képviselőjeként, de az egyesület hivatalos delegáltjaként (szavazati joggal) vesz részt a közgyűlésen, a képviseleti meghatalmazást kitöltve, az SE képviseleti jogával megbízott személlyel által aláírva hozza magával.Boldog Karácsonyi Ünnepeket és Sikerekben Gazdag Új Esztendőt Kívánok Mindenkinek!

Sporttársi üdvözlettel:
Fóti Balázs
Alelnök
Magyar Curling Szövetség