Újraélesztési tanfolyam

Az Országos Sportegészségügyi Intézet vezetése fontos feladatának tartja, hogy minél több ember számára biztosítsa az újraélesztési ismeretek elsajátítását vagy felfrissítését. Az elmúlt években egyre több, laikusok által végzett, eredményes újraélesztésről kaptak hírt, amely megerősít szándékukban.

Az intézet 2023 őszén is folytatni kívánja a korábbi évek gyakorlatának megfelelően az egészségügyi képzettséggel nem rendelkező, a sportéletben tevékenykedő sportszakemberek újraélesztési ismereteinek bővítését.
Az újraélesztési tanfolyam keretén belül a résztvevők megismerkednek az újraélesztés legújabb elméletével és gyakorlatával, az elsajátított tudásról gyakorlati bemutatón adnak számot.
A tanfolyam elvégzését oklevéllel igazolják.

A szövetség munkatársai az alábbi tanfolyami időpontok közül választhatnak:

  • 2023. október 12.
  • 2023. november 23.
  • 2023. december 14.

A tanfolyam elméleti és gyakorlati oktatási helyszíne: az Országos Sportegészségügyi Intézetben zajlik 9.00-14.00 óra között.
Cím: 1113 Budapest, Karolina út 27., földszinti tárgyaló. (bejárat a Diószegi út 64. szám felől)
Jelentkezés: A tanfolyamon való részvételt térítésmentesen biztosítják.
Kérjük a tanfolyami jelentkezéseket a vkesz@osei.hu címre küldjék meg legkésőbb a tanfolyam időpontját megelőzően 10 nappal. A jelentkezés során kérjük, hogy nevük mellett adják meg a szövetség/egyesület nevét sportág feltüntetésével, telefonszámukat és e-mail címüket is, amelyen tájékoztatjuk a részletes programról.