Szoros küzdelem a vegyes páros Olimpiai előkvalifikációs tornán

A november 5-én pénteken kezdődött 4 győzelemig tartó párharc eredményeiről számolunk be.

utepalancsa171778173_967923550616466_3295920781848032262_n

 

Azoknak, akik nem tudták élőben vagy online követni az olimpiai előkvalifikációs tornát rövid összefoglaló a lezajlott három mérkőzésről:

Első mérkőzés: kiegyensúlyozott szoros endeket játszott a két világklasszis páros, de a hetedik endben 3 pontot írt a Szekeres Ildikó- Nagy György páros, amivel megszerezte a vezetést 6:4-re. Az utolsó endben a Palancsa Dorottya- Kiss Zsolt párosnak csak egy pontot sikerült írni így ezt a küzdelmet megnyerte a Szekeres-Nagy páros.

Második mérkőzés: az előző napi jó formát áthozva kezdett a Szekeres- Nagy összeállítás és rögtön három pontot szerezve nyitotta az első endet. Majd ezt követte két egy pontos Palancsa – Kiss játékrész és a vezetést is sikerült az ötödik end végére megszerezniük. A hatodik szakaszban viszont pompás játékkal 4 pontot szerzett a Szekeres-Nagy duó és ismét megszerezték a vezetést. Szoros küzdelem után a kilencedik- utolsó endre 8-8 állással vágtak neki a párosok, ahol ismét remekelt a Szekeres- Nagy csapat és beállította a 10:8-as végeredményt.

Harmadik mérkőzés: a szombat délutáni mérkőzésre a világbajnok párosunk a 4 pontos hátrány ellenére világklasszis módjára magabiztosan 9:5 eredménnyel két pontra csökkentette a hátrányát.

A vasárnapi mérkőzések nagy izgalmakat hozhatnak!

 

Kövessétek online a párharc fináléját link  vagy látogassatok ki a Kamaraerdei Curling Clubba és szurkoljunk együtt a Világbajnoki dobogós párosainknak.