Magyar bronzérem a Letící Kameny-n

Öt győzelmet és egy vereséget gyűjtött, ezzel a harmadik helyen zárt a WSC Mix csapata a neves prágai nemzetközi versenyen, a Letící Kameny Trophy-n.

A tavalyi évben a magyar vegyes válogatottat alkotó csapat célkitűzése a legjobb hat közé kerülés volt a rangos, harminckét csapatos tornán.

Kiss Zsolt, a csapat tagja így foglalta össze a hétvégén gyűjtött élményeket: “Jól ment a játék hatból öt meccsen, sajnos a vesztes mérkőzésen tört meg mindenkiben a lendület, a második endben nem igazán volt jó kövünk. Ez sajnos fájó pont volt, de a hátralévő meccseken nagyon szépen játszottunk, és megvertünk topkategóriás orosz csapatokat, valamint a cseh férfi válogatottat. Utóbbi először sikerült nekünk, és nagyon jó érzés. A harmadik hellyel elégedettek vagyunk, a mezőny erőssége miatt ez különösen jó eredmény.”

A Nagy György (s), Szekeres Ildikó, Kiss Zsolt, Szentannai Ágnes összeállítású csapatnak a prágai hétvége a vegyescsapatok országos bajnokságára való felkészülés egyik állomása volt. Az OB május elején kerül megrendezésre a Kamaraerdei Curling Clubban.

© Ken Sinclair

© Ken Sinclair