Jótékony curlingesek

A Vasas SC curling szakosztálya az Age of Hope alapítvány célkitűzéseinek és küldetésének sikerességéhez járult hozzá, amikor klubja cipősdoboz-akciója mellé állt. A kezdeményezéshez a curling szövetség elnöksége is csatlakozott.

Az Age of Hope alapítvány idén is meghirdette az „Ezer gyerek karácsonya” nevet viselő jótékonysági programját, melynek keretében a mélyszegénységben élő, halmozottan hátrányos helyzetű gyerekek karácsonyát segítik lehetőségeikhez mérten.

curling_jotekonysag_2

Ehhez a programhoz csatlakozott először a Vasas női kosárlabda-szakosztálya, majd az egész piros-kék család, benne a Vasas curling szakosztályával, amely a hétvégén rendezte meg jótékonysági gyűjtését a kamaraerdei curling klubban, pontosabban a klub újonnan épült közösségi faházában.

Dencső Blanka, a Vasas szakosztály-igazgatója elmondta, hogy a családias hangulatban zajló eseményhez adományaival és részvételével a Magyar Curling Szövetség elnöksége is csatlakozott. Köszönet illeti Rókusfalvy Andrást, aki a helyszínt rendelkezésre bocsátotta.

curling_jotekonysag_3

A kezdeményezés során rengeteg tartós élelmiszert, játékokat és sok-sok ajándékkal teli cipősdobozt sikerült összegyűjteni, bízva abban, hogy ezek az ajándékok a lehető legjobb helyre kerülnek, örömet szerezve ezzel az ünnepi napokban az arra rászorulóknak.

curling_jotekonysag_4