IV. Középiskolák közötti Curling Kupa és I. Általános Iskolások közötti Curling Kupa

Újabb alkalommal rendezett curling bajnokságot iskolások számára a Tatabányai Curling Klub, ahol 20 csapat nevezett, így összesen 80 gyermek próbálta ki a sportot két korosztályban is.

A két korcsoport bajnoksága párhuzamosan zajlott a Tatabányai Műjégpályán. A regisztrációt és a megnyitót oktatással folytatták a képzett instruktorok segítségével, ahol a fiatalok esajátíthatták a curling alapjait. Ezután kezdődött a verseny, ami a szervezéshez hasonlóan, kiemelten magas színvonalon zajlott.

Az eseményen 70 liter tea és 20 kg kenyér fogyott, ami érthető, hiszen a játékosok mindent beladtak, hogy elnyerjék a legcsillógóbb érmeket. 🙂

Köszönjük a Tatabányai Curling Klub precíz szervezését és aktív sportágnépszerűsítő tevékenységét! Az eseményre a köveket a Magyar Curling Szövetség biztosította.

Továbbá ismét megjelent alelnökünk, Fóti Balázs is, aki az éremátadáson túl, a jövőt illetően egyeztetett a tagszövetség vezetőivel, miként lehetne fejleszteni vidéki tömegbázisunkat és támogatni munkájukat. Az ehhez kapcsolódó operatív feladatokat elkezdte az MCSz.

Kép: Tatabányai Curling Klub