Curlingesek a jelöltek között

Az M4 Sport – Az Év Sportolója 2018 gálát az immár hagyományos, az esemény rangjához méltó helyszínen, élő televíziós közvetítés keretében rendezi meg a Magyar Sportújságírók Szövetsége. A február 14-én, csütörtökön 20 órától a Nemzeti Színházban zajló eseményen elképzelhető, hogy curlinges díjazott is lesz, hiszen két kategóriában is képviselik a sportágat a hallássérült curling képviselői.

A 2018. év fogyatékos csapata kategóriában a jelöltek között van a magyar hallássérült curling válogatott, amely 2018 márciusában a svájci Schaffhausenben rendezett Európa-bajnokságon mindkét nem küzdelmei során a harmadik helyet tudta megszerezni. A csapatok tagjai: Kiss Anett, Flank-Tanító Dorottya, Tüskéné Borszéki Erika, Pintér Zsuzsanna, Kiss Gyuláné illetve Kiss Gyula, Kiss Péter, Flank Gyula, Bajusz József, Várkoly Zoltán

A 2018. év fogyatékos sportolókkal foglalkozó edzője kategóriában a fenti csapatokat felkészítő edző, Miklós Nándor is a jelöltek között szerepel. A teljes jelöltlistát az ALÁBBI LINK-en lehet megtalálni. Szavazásra viszont csak a Magyar Sportújságírók Szövetségének tagjai jogosultak, a végső díjazottak neveire február 14-én este derül majd csak fény.

siket2