Címvédés a női, új bajnok a férfi országos csapatbajnokságon

A nőknél az UTE csapata, a Team Palancsa, a férfiaknál a Jégmadarak alakulata győzött a 2017. évi A ligás országos bajnokságon, ezzel kivívta a jogot arra, hogy idén novemberben képviselje hazánkat a svájci Európa-bajnokságon.
 
A Team Palancsa a két győzelemig tartó bajnoki döntőben két mérkőzés alatt kerekedett felül az End Hunters csapatán. Az első mérkőzést 10-3-ra, a másodikat 9-3-ra nyerték meg Palancsa Dorottyáék, így zsinórban negyedik bajnoki címüket szerezték meg. A bronzérem a Vasas csapatához került, miután 10-7-re legyőzte az SSC-t a harmadik helyért kiírt találkozón.
 

A bajnokcsapat tagjai: Palancsa Dorottya (skip), Miklai Henrietta, Sándor Nikolett, Kalocsai Vera, Micheller Dorottya. Edző: Palancsa Zoltán

 

Az A ligás férfi országos bajnoki címért vívott finálé három mérkőzés alatt dőlt el a Jégmadarak javára a Vasas SC Titánok csapata ellen: az első mérkőzést a Jégmadarak 8-2-re, a másodikat a Vasas 7-6-ra, majd a harmadik, mindent eldöntő találkozót a Jégmadarak nyerte 10-4-re. A harmadik helyen az FTC Jaguars csapata végzett, miután a bronzmérkőzést 7-3-ra megnyerte az UTE Ifi alakulata ellen.

A bajnokcsapat tagjai: Riesz Gábor (skip), Fóti Balázs, Ézsöl Gábor, Varga Balázs, Szabad Tamás. 

A női bajnokság részletes eredményei itt, míg a férfi bajnokságéi itt érhetőek el.

 

WhatsApp Image 2017-04-04 at 00.29.51