RBIF jotekonysagi curling hetvege

Kedves (leendő) Támogatónk!

Idén immár negyedszerre kerül megrendezésre a Robert Burns Nemzetközi Alapítvány szervezésében a jótékonysági curling nyitott hétvége, amelynek keretében közel 100 résztvevőnek tudjuk biztosítani a sport kipróbálási lehetőségét.

A 2016. november 19-20-án megrendezésre kerülő eseményre mind a teljesen kezdő, mind a haladó játékosokat várjuk, 4 fős csapatokban. A curlinggel első alkalommal ismerkedő résztvevők számára a közel 4 órás program lehetőséget biztosít az alapok elsajátítására, gyakorlásra illetve játékra is.

A korábbi, hasonló rendezvényeinken résztvevő játékosokat, amennyiben ők is igénylik, igyekszünk olyan csoportokba szervezni, ahol inkább a játéké lesz a főszerep.

A csapatokat minden esetben gyakorlott, igazolt curling játékosok fogják segíteni.

A két nap alatt, 2×3 turnusban, két pályán összesen 24 csapat (96 játékos) curlingezhet. Az egymás utáni kezdési időpontokban tehát egyidőben összesen 4 csapat (16 játékos) részvételét tudjuk biztosítani. Az egyes turnusok időtartama, az elméleti bevezetővel együtt, közel 4 óra. A részvételhez külön felszerelésre vagy extra ruházatra nincs szükség, mindösszesen csak a meleg sportöltözék ajánlott.

A négycsapatos turnusok lehetőséget biztosítanak akár céges/baráti minikupák lebonyolítására is. Ekkor az adott turnusban természetesen csak a cég/baráti társaság játékosai curlingeznek.

A rendezvényt a Robert Burns Nemzetközi Alapítvány (www.robert-burns-foundation.org) szervezi, a nevezési díjakból származó bevétel (adomány) teljes egészében beteg gyermekek megsegítését szolgálja.

Amennyiben bármilyen további információra lenne szükség vagy kérdés merülne fel, kérem keressen/kérlek keress bennünket az alábbi elérhetőségeken:

Douglas Arnott mobil: 30/894-8488 e-mail: darnott@edmf.com

Plájás Gábor mobil: 70/941-1040 e-mail: gplajas@itrust.hu

Várjuk jelentkezését/jelentkezésed!

Köszönettel: Plájás Gábor

rbif_curling_flyer_2016