Családi napot tartottak Kamaraerdőn a Sashegyi Arany János Általános Iskola negyedikeseinek

Április 29-én gyerekek zsivalyától volt hangos a Kamaraerdei Curling Club. A Sashegyi Arany János Általános Iskola és Gimnázium tanulói az MCSZ Iskolai Curling Programjának keretein belül ismerkedtek meg a sportággal Palancsa Péter vezetésével, és április végén egy vidám délutáni háziversenyen mutatták meg tudásukat szüleiknek, akik szintén jégre léphettek. 

A program lebonyolításáért az MCSZ részéről Szabó Eszter és Kerekes Olivér felelt. Eszter így foglalta össze tapasztalatait:
“Az ifi B liga megszervezése nem jött össze, mivel a programban résztvevő többi iskolából nem sikerült csapatokat szervezni a szünet miatt, ám az Arany János Általános Iskola tanulói nagyon lelkesen készültek a versenyre. Komolyan összeállított csapatokkal, csapatnévvel. Így nem akartuk kedvüket szegni, úgy döntöttünk, hogy szövetségi támogatással szervezünk nekik egy mini kupát, családi napot, ahol a szülők láthatják, mit is csináltak egész évben a gyerekek.
A versenyre nagyon komolyan álltak ki, igazi kis csapatokként. Még taktikai megbeszélést is tartottunk velük a meccs előtt. Az eredetileg öt rövid endes meccset végül tízre bővítettük, mivel nem akartak lemenni a pályáról.
Május végén az egész programnak vége lett az idei szezonra. Bízunk benne, hogy minél több, immár felsős ifjúval találkozunk a pályán szeptemberben.”