Curling suli

Hallottatok már a curlingről?
Igen, ez az a játék, ahol a jégen csúszó kövek előtt söpörnek veszettül.
Ha meg akarod ismerni a curlinget és szeretnél játszani, gyere el hétfőnként barátaiddal kamaraerdei pályánkra és próbáld ki magad.
Ha 12-20 év között vagy, mi akár kezdő szintről is profi játékost nevelünk belőled országos bajnokaink segítségével.

Mikor?
Az edzések jelenleg szünetelnek, kérlek érdeklődj e-mailben 

Hol?
Budapest XI. kerület., Kamaraerdei út 12-14. (bejárat a Susulyka u. felől)

A játékról
Egy csapat 4 (+1 tartalék) főből áll.
A játék célja, hogy nyolc, gránitból készült követ csúsztasson mindkét csapat a 45 méter távolságban lévő célba, és a kövek minél közelebb álljanak meg a középponthoz.
Taktikázásra ad lehetőséget az, hogy a csapatok felváltva csúsztatják a köveket, így többek között hátrébb-, illetve kikoccinthatják az ellenfél kövét, de akár saját kövüket is levédhetik.
A játék során a söpréssel a kő sebességét, mozgását tudják befolyásolni.

Alakítsatok csapatokat!
Az osztályból, baráti társaságotokból alakítsatok curling-csapatot és együtt próbáljátok ki ezt a játékos sportot, ami 1998 óta olimpiai sportág.
Az edzéseket nemzetközi szinten képzett curling edzők és országos bajnokok vezetik, a szükséges felszerelést pedig a Magyar Curling Szövetség biztosítja.
Mivel a curling olimpiai sport, az Országos Bajnokság 1-3. helyezett csapat tagjai plusz pontokat kapnak az egyetemi jelentkezéskor.

Ha szeretnéd mind szellemi, mind fizikai képességeidet kipróbálni, illetve fejleszteni, akkor a curlinget neked találták ki!

Érdeklődni lehet:  event@huncurling.hu

WCF DAP logo 4c