VB 3. nap: Tovább menetel a magyar vegyes-páros válogatott

A 2022. évi Vegyes-páros világbajnokság 3. napján újabb győzelmet aratott a Szekeres Ildikó – Nagy György páros, ezúttal Spanyolország volt az áldozat.

A már tegnap beharangozott Magyarország-Spanyolország mérkőzés kezdődött 14:00-kor, ahol a találkozó első fele kiegyenlített küzdelmet hozott és döntetlennel mehettek a csapatok az öltözőbe. A második félidő a hármas szám jegyében telt, előbb spanyolok szereztek ennyi pontot, majd visszaírva ezt a pontszámot és megfejelve a 6. és 7. endben a Szekeres-Nagy duó sziporkázott. Ezzel 9-6-os végeredménnyel és 3-1-es győzelem/vereség mutatóval várhatják a negyedik napot. Kedden újabb két mérkőzés vár a csapatra előbb Kanada, majd Törökország ellen kell pályára lépni.

A páros holtversenyben a III. helyen áll – Kanadával – négy mérkőzést követően, a még veretlen Skócia és USA mögött.

World Mixed Doubles Curling Championship 2022, Geneva, SwitzerlandWorld Mixed Doubles Curling Championship 2022, Geneva, Switzerland
A szenior válogatott már reggel 8-kor jégen volt, ahol a svéd válogatottal találkoztak. Tisztes helytállással ugyan, de a háromkoronások érvényesítették a papírformát és a 7. endet követően kézfogásra kényszerítették válogatottunkat (7-3).

A csapat három mérkőzés követően 1-2-es győzelem/vereség mutatóval áll jelenleg, egy nagyobb pihenőt követően holnap Csehország ellen módosíthatjuk az arányt 2-2-re.

Játék!
A mai napi kérdés és a tegnapi megfejtés Facebookon és Intsagramon megtalálható! A mai kérdéssel könnyű plusz pontokat szerezni!

További sok sikert kívánunk a válogatottjainknak!

Kép forrása: WCF Céline Stucki, Ansis Ventins