Közelgő események

Nincsenek események
Október 2014
H K Sz Cs P Szo V
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2

Hírlevél

Szponzorok

 

Curling Magyar Kupa

Curling Magyar Kupa

Első hétvége mérkőzései: 2014. október 31 – november 2. Második hétvége mérkőzései: 2014. november 7-9.

Megtekintés...
Frontpage Slideshow | Copyright © 2006-2011 JoomlaWorks Ltd.

   

2014. évi Curling Magyar Kupa

2014. ÉVI CURLING MAGYAR KUPA
Kamaraerdei Curling Club és a Magyar Curling Szövetség rendezésében.

 

A VERSENY CÉLJA: 
a magyarországi curling sport fejlesztése, versenyzési lehetőség biztosítása az MCSZ tagegyesületeinek csapatai számára, a sportág népszerűsítése, 2014. évi Curling Magyar Kupa győztesének eldöntése, a 2014-2015. évi ranglista pontverseny keretén belül, az adott pontszerző verseny lebonyolítása,

A VERSENY HELYE:
Kamaraerdei Curling Club Budapest, XI. ker. Kamaraerdei út 12-14. (Susulyka utca)

A VERSENY IDŐPONTJA: 
Első hétvége mérkőzései: 2014. október 31 – november 2. Második hétvége mérkőzései: 2014. november 7-9.

A VERSENY RENDEZŐJE : 
MAGYAR CURLING SZÖVETSÉG 1105 Budapest, Ihász u. 24.

A Szervező Bizottság Tagjai: 
Tolnai László MCSZ főtitkára
Versenyigazgató Sárdi Péter MCSZ SSZ bizottsági tag
Kiss László WSC elnök
Sztojka Viktor Versenybíró
Fóti Balázs MCSZ SSZ bizottsági vezető

VERSENYSZÁM:

Nyílt csapat: (4 fő + 1 fő csere lehetőség)
A csapatban tetszőleges a nők, illetve a férfiak aránya, indítható akár csak női, csak férfi és vegyes csapat is.

NEVEZÉS IDEJE ÉS MÓDJA:

Nevezési határidő: 2014. október 27. (hétfő) 24.00 óra
Nevezés: A nevezési szándékot írásban, a nevezési lap kitöltésével, a főtitkár, Tolnai László részére kell eljuttatni (e-mail cím:  Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. ), a nevezési határidő betartásával. Egy egyesület több csapatot is nevezhet.
Nevezési díj: 42.000- Forint/csapat

Befizetési határidő: A nevezési díj 50%-a nevezéskor, 50%-a legkésőbb az első mérkőzésig. Az a csapat aki a nevezéskor nem fizeti be a nevezési díj 50%-át, nem sorsolható

Befizetés módja: A befizetési határidő betartásával, készpénzzel Tolnai Lászlónál, vagy átutalással is rendezhető a befizetés. (Banksz. szám: 10700079-43187607-51100005)


NYILVÁNOS SORSOLÁS és TECHNIKAI ÉRTEKEZLET: 
Időpontja: 2014. október 28. (kedd) 19:00 óra Helyszíne: Kamaraerdei Curling Club

A VERSENY DÍJAZÁSA: 
I. helyezett csapat: kupa + érem + oklevél 
II. helyezett csapat: kupa + érem + oklevél 
III. helyezett csapat: kupa + érem + oklevél

EREDMÉNYHÍRDETÉS: 2014. november 9-én, 19:00 órakor a verseny helyszínén

JÁTÉKJOGOSULTSÁG:
A versenyen részt vehet minden csapat, amely:
anyaegyesülete révén tagja a Magyar Curling Szövetségnek, a csapatban szereplő játékosok mindegyike rendelkezik az MCSZ által kiadott 2014. évi versenyengedéllyel, minden játékosa rendelkezik magyar állampolgársággal, nevezési díját a határidőknek megfelelően befizeti az MCSZ részére, nevezését a versenybíróságnál igazolni tudja, a verseny ideje alatt a World Curling Federation szabályait és előírásait betartja, a verseny szabályait és előírásait magára nézve kötelezőnek elfogadja, viselkedésével a verseny sportszerű, és kulturált lebonyolítását nem zavarja.

A VERSENY LEBONYOLÍTÁSA:

A versenyt a négyes döntőig úgynevezett „Tripla KO” (továbbiakban: TKO) rendben rendezzük oly módon, hogy az aktuális női és férfi válogatott kiemeltként csak a második hétvége mérkőzéseibe kapcsolódik be, illetve az első fordulóban az aktuális ranglistán a válogatott csapatokon kívül két legelőkelőbb helyen álló csapat kiemelt. Az elődöntőben az „A” ág győztese és a „B” ág győztese a „C” ág két legjobbjával mérkőzik a döntőbejutásért. A döntőt e két mérkőzés győztese vívja, a vesztesek a 3. helyért játszanak. A főtáblán a párosítások kialakítása véletlenszerű sorsolással történik. Amennyiben a jelentkező csapatok száma meghaladja a 16-ot, akkor a főtáblára való feljutást az aktuális ranglista (2014.évi) határozza meg.

A részletes programról (a benevezett csapatok száma alapján alakul ki a meccsek pontos időpontja) 2014. október 28-án írásban értesítjük a nevezett csapatokat. A verseny rendezősége fenntartja a jogát, hogy jelen versenykiírástól, illetve a kiadott programtól különleges és erősen indokolt esetben eltérjen, a WCF szabályait betartva.

VERSENYSZABÁLYOK: 
A kupára minden csapat maximum 6 főt nevezhet, de egy mérkőzésen maximum 4+1 fő játszhat. Mérkőzés időpontjának módosítására nincs lehetőség. A mérkőzések 8 endből állnak. A mérkőzés kezdete előtt minimum 5 perccel, a résztvevő csapatoknak be kell írni a mérkőzés jegyzőkönyvébe csapatuk felállását és csúsztatásuk sorrendjét. Ezen a mérkőzés kezdetéig már nem lehet változtatni. 
A jegyzőkönyv kitöltésének elmulasztása esetén első esetben figyelmeztetésben részesül a csapat, második esetben 1.500.- Forint, míg a harmadik eset után 2.000.- Ft büntetési díjat kell befizetni a Szervező bizottságnak a mérkőzést követő 30 percen belül. Ez ellen óvási és fellebbezési lehetőség nincs! A jelenlévő szervező bizottsági tag felhívja az érintettek figyelmét a hiány határidőn belüli pótlására. Ennek esetleges hiánya nem mentesíti a vétkes csapatot a felelősségre vonása alól. Jegyzőkönyv előzetes kitöltésének elmulasztása miatt a vétlen csapat nem óvhatja meg a mérkőzést. 
A verseny szabályai megegyeznek a WCF hivatalos versenyszabályzatában foglaltakkal, melynek a magyar fordítása letölthető az MCSZ honlapjáról, a Szabálykönyv címszónál.
A mérkőzések kezdete előtt 3 perc bemelegítési lehetőségük van a csapatoknak, a kövek érintése nélkül. Az első end befejezésének joga előzetes kijelöléssel, a párosításokban a kiírásban elsőnek feltüntetett csapatot illeti meg. Amennyiben a versenybíró úgy értékeli, hogy valamely csapat túl sok ideje nem hajtja végre soron következő csúsztatását, az érintett csapatot figyelmezteti. Amennyiben a figyelmeztetést követő 45 másodpercen belül nem csúsztatja el a követ a csapat, a 45 másodperc leteltekor a versenybíró köteles azt a követ kivenni a játékból. Ez ellen a döntés ellen a vétkes csapatnak ellenvetési és óvási joga nincs. A mérkőzések játékideje 105 perc, futóórával. Amennyiben a 105 perc alatt nem sikerül teljesen befejezni a mérkőzést, a 105. perc végét jelző hang megszólalása után az éppen zajló endet le lehet játszani, majd a mérkőzés véget ér. A négyes döntőben zajló mérkőzéseken minden csapatnak egy-egy mérkőzésen 59 perc áll a rendelkezésére, melyet külön csapatórával mérnek. Minden mérkőzés alatt mind a két csapat 1-1 perces időkérési szünetet vehet igénybe. Amennyiben egy csapatnak már nincs matematikai esélye az adott mérkőzésen a győzelem megszerzésére, kötelező feladnia a mérkőzést. Egy csapat saját döntése alapján szintén feladhatja az éppen zajló mérkőzését, melyre legkorábban az 5. end-et követően van lehetőség. Amennyiben a mérkőzés állása a „rendes játékidő” befejezésekor (csengetéskor zajló + 1 end után) döntetlen, extra enddel kell eldönteni a végeredményt. Mérkőzést követően a csapatvezetők kötelesek aláírni a mérkőzéséről vezetett jegyzőkönyvet. A mérkőzéseken csak egységes felsőruházatban lehet részt venni (melegítő, polárpulóver, stb.). A mérkőzéseken kötelező a felsőruházat jobb ujján az MCSz címerét viselni. Ennek hiányában az érintett csapat, mérkőzésenként 1.500.- Ft/fő büntetést köteles befizetni az MCSz pénztárába. Ha nem hajlandó befizetni a büntetést, a csapata az adott mérkőzést elveszti. A versenyen a WCF érvényben lévő szabályai a mérvadók. (A szabályok az MCSz honlapján és a verseny helyszínén megtekinthetők.)
Sportszerűtlen viselkedésért a versenybíró figyelmeztetetést adhat, kiállíthat, a kirívóan sportszerűtlen csapatot ki is zárhatja a további versenyzésből.
Az esetlegesen felmerülő vitás esetekben a Szervező bizottság dönt. Korlátozott számban slidereket, seprűt a pálya üzemeltetője biztosít. Akinek nincs speciális curling cipője, azoknak kötelező a lemosott, sima talpú sportcipő használata.

TECHNIKAI INFORMÁCIÓK:

Minden mérkőzést követően pályatakarításra (moppolásra) és permetezésre kerül sor. Teljes jégkarbantartásra az adott napon az 1. mérkőzés előtt és minden második mérkőzés után kerül sor, továbbá a döntő mérkőzést megelőzően. Kérünk minden játékost, hogy csak teljesen tiszta, lemosott talpú cipőben lépjen be a pályára. Kérjük a curling cipők talpát is rendszeresen takarítani.

ÓVÁS ÉS EZZEL KAPCSOLATOS DÖNTÉSHOZATAL:

Óvni kizárólag a helyszínen, a mérkőzést követő 30 percen belül lehet. Az óvást írásban - az erre a célra rendszeresített és a Szervező bizottság jelenlévő tagjától elkérhető formanyomtatványon -, kell leadni a Verseny-bizottság jelenlévő tagjának, az óvási díj egyidejű befizetésével. Óvási díj 5.000.- Ft. Az óvási díj befizetésének hiányában az óvás érvénytelen. Elfogadott óvás esetén az óvási díjat az érintett csapat visszakapja. Az óvással kapcsolatos állásfoglalást, döntést a Szervező bizottság 3 tagja első fokon írásban hozza meg. A döntéshozatal a lehető leggyorsabban, de a figyelem vehető körülmények vizsgálatát követően történik. A döntésről tájékoztatni kell az érintett feleket. A döntéssel kapcsolatosan fellebbezési lehetőség van. A fellebbezést írásban kell leadni – ha ezt időbeli korlátok indokolják - Szervező bizottság jelenlévő tagjának, annak ismertetését követő 30 percen belül - az erre a célra rendszeresített és a Szervező bizottság jelenlévő tag-jától elkérhető formanyomtatványon -, a fellebbezési díj egyidejű befizetésével. Fellebbezési díj: 5.000.- Ft A fellebbezési díjat a Szervező bizottság jelenlévő tagjának kell befizetni. A fellebbezési díj befizetésének hiányában a fellebbezés érvénytelen. Fellebbezésben (2. fokon) az Elnökség dönt, de az Elnökségnek jogában áll, azt visszaadni a Szervező bizottságnak. A fellebbezéssel kapcsolatos döntést, a döntést hozó testület legalább 3 tagja másodfokon hozza meg. Másodfokon a fellebbezéssel kapcsolatos döntést, a döntést hozó testület lehetőségeihez képest minél hamarabb meghozza. A döntésükről tájékoztatni kell az érintett feleket. Mindkét esetben, a szervező bizottsági tag, illetve a döntést hozó testület döntése a szóbeli kihirdetést követően jogerős és végrehajtható. Írásbeli értesítés esetén az érintett csapatok vezetőjének, vagy helyettesének a nevezési lapon megadott e-mail címére elküldött elektronikus levél jogerősnek minősül. A szervező bizottsági tag, illetve a döntést hozó testület írásos határozatát a lehetőségekhez képest minél hamarabb (ha az szükséges, akkor maximum 60 percen belül, ha azonnali döntéshozatal nem szükséges, akkor legkésőbb 48 órán belül) el kell készíteni. Ennek elkészítése nem befolyásolja a szóbeli kihirdetés eredményét és tényét. Sikeres fellebbezés esetén az óvási és fellebbezési díjat az érintett csapat visszakapja.

EGYEBEK:

A verseny beleszámít a 2014. évi ranglista versenybe.
Sportorvosi vizsgálat hiányában, mindenki saját felelősségére vesz részt a versenyen. A verseny minden résztvevőjére az MCSz érvényben lévő Dopping Szabályzata vonatkozik. Minden játékos köteles magát alávetni egy esetleges doppingvizsgálatnak. Doppingvétség esetén az idevonatkozó eljárást kell lefolytatni, figyelembe véve az érintett játékos személyiségi jogait és a MOB által előírt eljárási rendet. A versennyel és a sportággal kapcsolatosan további információk az MCSz honlapján is megtalálhatók.

FELVILÁGOSÍTÁS:

Tolnai Lászlónál (tel: +36 70-255-7315, e-mail:  Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.  ).

Mindenkinek jó játékot és sok sikert kíván a Rendezőség.

Rendkívüli közgyűlés

Kedves Curling Játékos!

Ezúton sokszeretettel meghívunk a Magyar Curling Szövetség 2014. év november 14-ei rendkívüliküldöttgyűlésére.

A küldöttgyűlésideje:                      2014. november14. 18:00 óra
A küldöttgyűlés helye:                     FővárosiÁllat- és Növénykert Tanodú
(Bp. XIV. ker. Állatkerti krt. 6-12.)

 

Napirendi pontok:

 

1.     A Magyar Curling Szövetség elnökénekmegválasztása.

                        Előadó:           Patonai Ágnes (alelnök)

                                         (szóbelielőterjesztés)

 

2.          Javaslata Magyar Curling Szövetség Alapszabályának módosítására.

                        Előadó:           Patonai Ágnes (alelnök)

                                         (szóbelielőterjesztés)

 3.          Egyebek

 

Az értekezlet várhatóbefejezési időpontja 19:30 óra.

 

Amennyiben a közgyűlés ameghirdetett időpontban, illetve az azt követő 30 percben határozatképtelen,az eredeti időponthoz képest egy órával később a meghirdetett helyszínen, ameghirdetett napirendi pontokkal a jelenlévők számától függően megtartásrakerül.

 

Budapest, 2014. október 17.

 

 

Sporttársi üdvözlettel:

 

 

Patonai Ágnes sk.

Alelnök

Magyar Curling Szövetség

Fwd: Szenior OB

Kedves Játékosok!
Mellékelten küldöm a Szenior OB kiírását.
Jó játékot kívánok mindenkinek.
Tolnai László
---------- Továbbított levél ----------
Feladó: Fóti Balázs < Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. >
Dátum: 2014. október 18. 12:25
Tárgy: Szenior OB
Címzett: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. , Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Másolatot kap: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. , Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. , Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.


Szia Laci!

 

Mellékelten küldöm a végleges, kiküldhető kiírást és nevezési lapot.

 

Üdv

Balázs

   Ez az üzenet kizárólag a címzésben szereplö személy részére szól. Az üzenet tartalmazhat bizalmas információkat. A címzésben nem szereplö személy által kezdeményezett bármilyen áttekintés, továbbítás, terjesztés vagy egyéb felhasználás illetve az üzenettel kapcsolatos bármilyen egyéb eljárás tilos és jogtalan. Amennyiben az üzenet valamilyen hiba folytán jut el Önhöz, kérem értesítse az üzenet feladóját és törölje az üzenetet. This message is intended only for the person or entity to which it is addressed. It may contain confidential and/or privileged material. Any review, transmission, dissemination or other use, or taking of any action in reliance upon this message by persons or entities other than the intended recipient is prohibited and may be unlawful. If you received this message in error, please contact the sender and delete it from your computer.

Fwd: MK versenykiírás

Kedves Játékosok!
Mellékelten küldöm a MK kiírását.
Jó játékot kívánok.
Tolnai László
---------- Továbbított levél ----------
Feladó: Fóti Balázs < Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. >
Dátum: 2014. október 18. 14:01
Tárgy: MK versenykiírás
Címzett: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. , Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Másolatot kap: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. , Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. , Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.


Szia Laci!

 

Csatoltam a kiküldhető MK versenykiírást, nevezési lapot és lebonyolítást 16 csapatra, kiemelésekkel.

 

Üdv

Balázs

   Ez az üzenet kizárólag a címzésben szereplö személy részére szól. Az üzenet tartalmazhat bizalmas információkat. A címzésben nem szereplö személy által kezdeményezett bármilyen áttekintés, továbbítás, terjesztés vagy egyéb felhasználás illetve az üzenettel kapcsolatos bármilyen egyéb eljárás tilos és jogtalan. Amennyiben az üzenet valamilyen hiba folytán jut el Önhöz, kérem értesítse az üzenet feladóját és törölje az üzenetet. This message is intended only for the person or entity to which it is addressed. It may contain confidential and/or privileged material. Any review, transmission, dissemination or other use, or taking of any action in reliance upon this message by persons or entities other than the intended recipient is prohibited and may be unlawful. If you received this message in error, please contact the sender and delete it from your computer.

Fwd: Végleges versenynaptár

Kedves Játékosok!
Tájékoztatásul...
Üdv,
Tolnai László
---------- Továbbított levél ----------
Feladó: Fóti Balázs < Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. >
Dátum: 2014. október 9. 17:10
Tárgy: Végleges versenynaptár
Címzett: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. , Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. , Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. , Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Másolatot kap: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. , Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. , Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. , Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.


Szia Laci!

 

Mellékeltem a végleges versenynaptárat amiben a Vegyes OB és a Mikulás Kupa időpontja változott az elnökségi döntésnek megfelelően.

Kérlek küldd el a játékosoknak.

 

Köszönöm

Balázs

   Ez az üzenet kizárólag a címzésben szereplö személy részére szól. Az üzenet tartalmazhat bizalmas információkat. A címzésben nem szereplö személy által kezdeményezett bármilyen áttekintés, továbbítás, terjesztés vagy egyéb felhasználás illetve az üzenettel kapcsolatos bármilyen egyéb eljárás tilos és jogtalan. Amennyiben az üzenet valamilyen hiba folytán jut el Önhöz, kérem értesítse az üzenet feladóját és törölje az üzenetet. This message is intended only for the person or entity to which it is addressed. It may contain confidential and/or privileged material. Any review, transmission, dissemination or other use, or taking of any action in reliance upon this message by persons or entities other than the intended recipient is prohibited and may be unlawful. If you received this message in error, please contact the sender and delete it from your computer.

VPOB

Kedves Játékosok!
Mellékelten megküldöm a 2014. évi Vegyes Páros Országos Bajnokság dokumentumait.
Várjuk a jelentkezéseteket.
Üdv,
Tolnai László

Szabályváltozások

Kedves Játékosok!
A WCF néhány szabály megváltoztatásáról döntött, ezeket megtaláljátok a mellékletben.
Jó játékot kívánok!
Tolnai László

közgyűlés

Tisztelt Curlingesek!

A Magyar Curling Szövetség rendkívüli küldöttgyűlést tart.

A küldöttgyűlés ideje: 2014. október 16. 18:00 óra
A küldöttgyűlés helye:   Fővárosi Állat- és Növénykert Tanodú (Bp. XIV. ker. Állatkerti krt. 6-12.)

 

Napirendi pontok:

 

1.     Tájékoztató a májusi közgyűlés óta eltelt időszakról és a tervekről

                        Előadó:           Patonai Ágnes (alelnök)

                                         (szóbeli előterjesztés)

 

2.           A Magyar Curling Szövetség elnökének megválasztása.

                        Előadó:           Patonai Ágnes (alelnök)

                                         (szóbeli előterjesztés)

 3.           A Magyar Curling Szövetség elnökségi tagjának megválasztása.

                        Előadó:           Patonai Ágnes (alelnök)

                                         (szóbeli előterjesztés)

 4.           A Magyar Curling Szövetség Felügyelő Bizottsága elnökének megválasztása

                        Előadó:           Patonai Ágnes (alelnök)

                                               (szóbeli előterjesztés)

 5.           Javaslat a Magyar Curling Szövetség Alapszabályának módosítására.

                        Előadó:           Patonai Ágnes (alelnök)

                                               (szóbeli előterjesztés)

6.   Egyebek

 

Az értekezlet várható befejezési időpontja 20:00 óra.


Üdvözlettel,

Tolnai László


Fwd: Ranglista

Kedves Játékosok!
Íme a legfrissebb ranglista...
Üdv,
Tolnai László
---------- Továbbított levél ----------
Feladó: Fóti Balázs < Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. >
Dátum: 2014. október 1. 17:20
Tárgy: RE: Ranglista
Címzett: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Másolatot kap: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. , Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.


Szia Laci!

 

Küldöm neked a Nándi által frissített ranglistát, amibe a legutóbbi két magyar érdekeltségű verseny (EMCC és Garmisch) is már bekerült.

 

Üdv

Balázs

Fwd: Kedvezményes pályabérlési lehetőség a curling clubban október 11-12-én

Kedves Játékosok!
Itt az alkalom, éljetek a lehetőséggel...
Üdv,
Tolnai László
---------- Továbbított levél ----------
Feladó: Kamaraerdei Curling Club Iroda < Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. >
Dátum: 2014. szeptember 30. 22:30
Tárgy: Kedvezményes pályabérlési lehetőség a curling clubban október 11-12-én
Címzett: Rókusfalvy András < Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. >, Patonai Ágnes < Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. >, Tolnai László < Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. >, Fóti Balázs < Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. >, Sárdi Péter < Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. >, Man Flankusz < Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. >, "Szabó Gergely (Mh.)" < Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. >, Kassai Attila < Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. >, Hall Krisztián < Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. >, Nandor Miklos < Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. >, Besnicz Péter < Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. >, "Márton Árpád (UniCredit Bank - H - UniCredit Group)" < Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. >, Rókusfalvy Orsolya < Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. >, Nagy Gyöngyi < Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. >, Piroska Szurmai-Palotai < Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. >, UTE Four-Four < Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. >, Vaspöri Tamás < Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. >, Pomázi Gyula < Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. >
Másolatot kap: Ézsöl Gábor < Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. >, Belleli Lajos < Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. >, Kuttner Ádám < Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. >, Pjeczka Attila < Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. >, Hofstetter József < Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. >, Blanka Pathy-Dencso < Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. >, Zsófi Rókusfalvy < Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. >, Jakab Zoltán < Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. >, Plajas Gabor < Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. >, Péter Palancsa < Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. >, Ákos Major-Fábián < Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. >, Bodor Gábor < Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. >, Viktor Sztojka < Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. >, Siági István < Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. >, Timár Tibor Szfvári CE < Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. >


Tisztelt Csapatvezetők!
Kedves Játékosok!
 
 
Az Első Magyar Curling Kft kedvezményes edzés lehetőséget biztosít a Magyar Curling Szövetség
csapatai számára 2014. október 11-12-én (szombaton és vasárnap).
Szombaton és vasárnap 10 ezer Forint/óra/sáv bérleti díjjal lehet pályát foglalni.
 
Pályát a foglalás sorrendjében, a szabad kapacitásunk mértékéig lehet bérelni a jégmestereknél.
Telefon: 249-8160 vagy 06-70-287-5164
 
 
Üdvözlettel:
 
 
Kiss LászlóFwd: Kedvezményes pályabérlési lehetőség a curling clubban október 11-12-én

Ez a levél vírus, és rosszindulatú-kód mentes, mert az avast! Antivirus védelem aktív.Fwd: Eladó seprű és cipő

Kedves Játékosok!
Íme egy lehetőség...
Üdv,
Tolnai László
---------- Továbbított levél ----------
Feladó: Szalai Alex < Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. >
Dátum: 2014. szeptember 30. 13:16
Tárgy: Eladó seprű és cipő
Címzett: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.


Kedves Tolnai László!

Kérlek továbbítsd az alábbi levelemet az aktív curling játékosoknak, hátha valaki örülni fog a lehetőségnek.

Köszönettel:
Szalai Alex

Kedves curling játékosok!

Mivel már egy ideje nem hódolok curlinges hobbimnak, eladásra kínálom seprűmet és a 42-es méretű curlinges cipőmet.
Az új seprűt a kamaraerdei pályán vetten Kiss Lacitól, a használt cipőt pedig egy veterán játékostól (nem emlékszem a nevére).

A seprű szinte új állapotban van. Két évvel ezelőtt került 15 ezer Ft-ba, a cípő pedig 5 ezerbe.

A kettőt együtt el lehet vinni 12 ezerért. A seprű egy 10-es, a cipő 2 ezer.

Érdeklődni: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Sporttársi üdvözlettel:
Szalai Alex


Fwd: 2014-2015 ranglista versenykiírás

Kedves Játékosok!
Ismétlés onnan, hogy...
Tájékoztatásul mindenkinek.
Üdv,
Tolnai László
---------- Továbbított levél ----------
Feladó: Fóti Balázs < Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. >
Dátum: 2014. szeptember 30. 11:15
Tárgy: RE: 2014-2015 ranglista versenykiírás
Címzett: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Másolatot kap: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.


Szia Laci!

 

Ezt kiküldted a tagságnak? Lehet, hogy megtörtént csak én nem találom a leveleim között.

 

Kösz

Balázs

 

From: Fóti Balázs
Sent: Wednesday, August 27, 2014 12:15 PM
To: Tolnai László ( Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. )
Cc: President HCA ( Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. ); 'Patonai Ágnes' ( Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. ); Belleli Lajos ( Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. ); Sárdi Péter ( Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. )
Subject: 2014-2015 ranglista versenykiírás

 

Szia Laci!

 

Aktualizáltuk a ranglistaverseny kiírását. 2 ponton módosítottunk:

 

2.1. c pont

„Alapvetően a külföldön rendezett versenyek mindegyikét minősített versenynek kell tekinteni, függetlenül attól, hogy kellett-e rá külön nevezni.”

 

3.4. a pont

„- azon versenyek etalonja, amelyek nem Olimpiai számok, de EB-k: 3000 pont (vegyes EB, vagy vegyes páros EB);”

 


 

Üdvözlettel

Balázs

Fwd: Südtirol Curling Cup 2015 - welcome to the Italian Dolomites!

Kedves Curlingesek!
Tájékoztatásul küldöm ezt a felhívást!
Jó játékot kívánok.
Üdv,
Tolnai László
---------- Forwarded message ----------

Dear Curling friends!

 

The Curling Club Niederdorf is the first active Curling Club here in South Tyrol, Italy, and the organizer of the “Südtirol Curling Cup”. Members of the organizing committee are internationally well-known curlers like Franco Zumofen and Antonio Menardi from Italy as well and Swiss Jean-Pierre Rütsche!

 

All editions of our event became a great success because of the beautiful scenery, genuine hospitality, friendly atmosphere and international participation. Even if in 2014 we had to change location of tournament in short term because of adverse weather conditions, for all lovers of Lago di Braies Lake, we may have some nice surprises regarding the location.
So we are pleased to invite you to (find official invitation attached):

 

4th International Curling Open Air Tournament – Südtirol Cup 2015

13. – 15. February 2015

Niederdorf/Villabassa – Prags/Braies, Dolomites, South Tyrol, Italy

 

 

We’d be really happy if we could welcome a team of your Club taking part in our open air tournament here in Villabassa/Alta Pusteria, taking place on the surface of the scenic Lake Braies in the heart of the Dolomites.

 

You can register online on our website http://www.curlingcup-suedtirol.it/?page_id=17or send us an email to Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. .With your participation, you are supporting the developing of the curling sport here in South Tyrol where curling is still in its infancy!

 

You find all kind of information about the event on our websitewww.curlingcup-suedtirol.it. If you have any questions, please don’t hesitate to contact us! We’d appreciate if you would forward this invitation to your club members. Thank you!

 

Good stone to everyone and enjoy your season!

 

C.C. Niederdorf / South Tyrol / Italy

 

Entry fee:

 

Volksbank – Banca Popolare

Sede di Dobbiaco

Curling Club Niederdorf / Villabassa A.S.V.

Südtirol Curling Cup 2015

IBAN IT50 F058 5658 3600 1557 1229 023

BIC: BPAAIT2B015

 

 

 


Int. Curling Open Air Tournament

Südtirol Cup 2014

 

 

 

Lemondás

Tisztelt Játékosok!

Tisztelt Sportvezetők!

Tisztelt Tagegyesületek!

 

A 2014. szeptember 16-án megtartott Elnökségi Ülésen Rókusfalvy András, a Szövetség elnöke, valamint Palancsa Zoltán elnökségi tag és Baluka Csabáné dr. FB elnök személyes okok és egyéb elfoglaltság miatt lemondtak a Szövetségben vállalt eddigi tisztségükről.

Az Elnökség a Szövetség zavartalan működését továbbra is biztosítja és megkezdte a megüresedett tisztségek betöltésére alkalmas jelöltek felkutatását, valamint a közgyűlés összehívásához szükséges feladatok előkészítését.

Kérjük a Tagegyesületeket, hogy a jelölőbizottság felállítását követően tegyék meg javaslatukat a fenti tisztségviselők személyét illetően.

 

Bármilyen felmerülő kérdéssel kapcsolatban keressetek engem, vagy Tolnai László Főtitkárt.

 

Baráti üdvözlettel,

Patonai Ágnes

Alelnök

pályázat

Kedves Curlingesek!

2014. 09. 15-én lemondott a fiú junior válogatott vezetői posztjáról Kiss László, egyúttal 3 játékos is visszamondta szereplését a 2015 januárjában, Prágában megrendezésre kerülő EJCC-ről.

A MCSZ elnöksége ezúton pályázatot hirdet a fiú  junior válogatott edzői posztjára mindazok között, akik rendelkeznek minimum "level 1" szintű curling edzői képesítéssel.

A megbízás 2014. 10. 01-től a 2016-ban megrendezendő EJCC végéig szól.

Feladatok: új junior válogatott összeállítása, felkészítése, 2016-ig szóló felkészülési program benyújtása.
.
A jelentkezés határideje: 2014. 09. 26.

A jelentkezés módja: email-ben az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen

Üdvözlettel,

Tolnai László
MCSZ főtitkár

Fwd: Chamonix Bonspiel

Kedves Játékosok!
Íme egy lehetőség...
Üdvözlettel,
Tolnai László
---------- Forwarded message ----------

Dear Curling friends,Chamonix Curling Club is happy to invite you to participate in the 42nd International Chamonix Bonspiel, October 18 & 19. You will find, as attached, the program and the entry form. If you are unable to come & join us, please feel free to pass on this invitation to your friends.The organising Committee
Fwd: Chamonix Bonspiel
Fwd: Chamonix Bonspiel

BSU képzés

Kedves Játékosok!
Az alábbi linken elérhető a curling edzői képzésre való jelentkezési lap. (mellékletben word formátumban is megtekinthető)
https://www.sportbazis.eu/bsu/jelentkezesilap/
A Szövetség az idén is megtalálja a részvétel támogatásának lehetőségét.
Üdvözlettel,
Tolnai László

Fwd: III. Újpest kupa

Kedves Játékosok!
Mellékletben találjátok a III. Újpest Curling Kupa dokumentumait.
Várjuk jelentkezéseteket.
Üdvözlettel,
Tolnai László
főtitkár

Szuperkupa

Kedves Játékosok!

 

Szeptember elsején, hétfőn a négy csapat részvételévelmegrendezésre kerülő Szuperkupával indul a hazai curling szezon. 

A tornára a férfi és női válogatott mellett aMagyar Kupát az előző szezonban megnyerő WSC 1. férfi csapata, valamint a női OrszágosBajnokság 2. helyezettje, a WSC 1. női csapata kapott meghívást. 

A Kamaraerdei Curling Clubban sorsoljuk ki az első körpárosítását, majd 14:00 órakor kezdődik a verseny. 16:00 órától a két győztes,valamint a két vesztes csapat mérkőzik meg egymással. A döntő győztese nyeri aSzuperkupát, amelynek átadására 18:00 órakor kerül sor.

A díjátadásra jelezte részvételét dr. Kamuti Jenő a Magyarés a Nemzetközi Fair Play Bizottság elnöke.

Ugyancsak ekkor kerül sor a 2013 – 2014 évi ranglistaversen eredményhirdetésére és a díjak átadására.

A Szuperkupán résztvevőkön és a ranglista versenydíjazottjai mellett minden érdeklődőt szeretettel várunk!

 

Rókusfalvy András                                                            TolnaiLászló

        elnök                                                                                főtitkár

Automata hírlevélküldő rendszer

Tájékoztatjuk a honlap látogatóit, hogy az aktuális híreinkről rendszeres tájékoztatást küldünk automata hírlevélküldő rendszerünkkel 2014. július 11-től.