Közelgő események

Nincsenek események
Szeptember 2014
H K Sz Cs P Szo V
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

Szponzorok

 

Lemondás

Tisztelt Játékosok!

Tisztelt Sportvezetők!

Tisztelt Tagegyesületek!

 

A 2014. szeptember 16-án megtartott Elnökségi Ülésen Rókusfalvy András, a Szövetség elnöke, valamint Palancsa Zoltán elnökségi tag és Baluka Csabáné dr. FB elnök személyes okok és egyéb elfoglaltság miatt lemondtak a Szövetségben vállalt eddigi tisztségükről.

Az Elnökség a Szövetség zavartalan működését továbbra is biztosítja és megkezdte a megüresedett tisztségek betöltésére alkalmas jelöltek felkutatását, valamint a közgyűlés összehívásához szükséges feladatok előkészítését.

Kérjük a Tagegyesületeket, hogy a jelölőbizottság felállítását követően tegyék meg javaslatukat a fenti tisztségviselők személyét illetően.

 

Bármilyen felmerülő kérdéssel kapcsolatban keressetek engem, vagy Tolnai László Főtitkárt.

 

Baráti üdvözlettel,

Patonai Ágnes

Alelnök

pályázat

Kedves Curlingesek!

2014. 09. 15-én lemondott a fiú junior válogatott vezetői posztjáról Kiss László, egyúttal 3 játékos is visszamondta szereplését a 2015 januárjában, Prágában megrendezésre kerülő EJCC-ről.

A MCSZ elnöksége ezúton pályázatot hirdet a fiú  junior válogatott edzői posztjára mindazok között, akik rendelkeznek minimum "level 1" szintű curling edzői képesítéssel.

A megbízás 2014. 10. 01-től a 2016-ban megrendezendő EJCC végéig szól.

Feladatok: új junior válogatott összeállítása, felkészítése, 2016-ig szóló felkészülési program benyújtása.
.
A jelentkezés határideje: 2014. 09. 26.

A jelentkezés módja: email-ben az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen

Üdvözlettel,

Tolnai László
MCSZ főtitkár

Fwd: Chamonix Bonspiel

Kedves Játékosok!
Íme egy lehetőség...
Üdvözlettel,
Tolnai László
---------- Forwarded message ----------
From: curling chamonix < Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. >
Date: 2014-09-12 14:25 GMT+02:00
Subject: Chamonix Bonspiel
To: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. , Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. , Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. , Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. , Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. , Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. , Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. , Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. , Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. , "Viktor G. Kim" < Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. >, Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. , Michael Bader < Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. >, Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. , Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. , Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. , Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. , andrzej janowski < Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. >, Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. , Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. , Stefan Lund < Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. >, Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. , Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. , Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.


Dear Curling friends,Chamonix Curling Club is happy to invite you to participate in the 42nd International Chamonix Bonspiel, October 18 & 19. You will find, as attached, the program and the entry form. If you are unable to come & join us, please feel free to pass on this invitation to your friends.The organising Committee
Fwd: Chamonix Bonspiel
Fwd: Chamonix Bonspiel

BSU képzés

Kedves Játékosok!
Az alábbi linken elérhető a curling edzői képzésre való jelentkezési lap. (mellékletben word formátumban is megtekinthető)
https://www.sportbazis.eu/bsu/jelentkezesilap/
A Szövetség az idén is megtalálja a részvétel támogatásának lehetőségét.
Üdvözlettel,
Tolnai László

Fwd: III. Újpest kupa

Kedves Játékosok!
Mellékletben találjátok a III. Újpest Curling Kupa dokumentumait.
Várjuk jelentkezéseteket.
Üdvözlettel,
Tolnai László
főtitkár

Szuperkupa

Kedves Játékosok!

 

Szeptember elsején, hétfőn a négy csapat részvételévelmegrendezésre kerülő Szuperkupával indul a hazai curling szezon. 

A tornára a férfi és női válogatott mellett aMagyar Kupát az előző szezonban megnyerő WSC 1. férfi csapata, valamint a női OrszágosBajnokság 2. helyezettje, a WSC 1. női csapata kapott meghívást. 

A Kamaraerdei Curling Clubban sorsoljuk ki az első körpárosítását, majd 14:00 órakor kezdődik a verseny. 16:00 órától a két győztes,valamint a két vesztes csapat mérkőzik meg egymással. A döntő győztese nyeri aSzuperkupát, amelynek átadására 18:00 órakor kerül sor.

A díjátadásra jelezte részvételét dr. Kamuti Jenő a Magyarés a Nemzetközi Fair Play Bizottság elnöke.

Ugyancsak ekkor kerül sor a 2013 – 2014 évi ranglistaversen eredményhirdetésére és a díjak átadására.

A Szuperkupán résztvevőkön és a ranglista versenydíjazottjai mellett minden érdeklődőt szeretettel várunk!

 

Rókusfalvy András                                                            TolnaiLászló

        elnök                                                                                főtitkár

Automata hírlevélküldő rendszer

Tájékoztatjuk a honlap látogatóit, hogy az aktuális híreinkről rendszeres tájékoztatást küldünk automata hírlevélküldő rendszerünkkel 2014. július 11-től.