Curling College Program

A Curling College Program elsősorban felnőtteknek szóló képzés, amelyen a résztvevők szakképzett edzők és tapasztalt játékosok segítségével teljesen kezdő szintről indulva néhány hét alatt megtanulhatják ennek a nagyszerű játéknak az alapjait.

A Curling College képzés célja, hogy a résztvevők megismerjék a curling alapvető szabályait, képesek legyenek a jégen biztonságosan mozogni és egyszerűbb játékhelyzetekben stabil kicsúszással a követ a célba juttatni. A program elvégzését követően kezdő játékosok képesek lesznek baráti társaságokkal együtt játszani és részt vehetnek tét nélküli, úgynevezett bonspiel versenyeken.

Jelentkezés a programra

  • Időpont: 18:30 – 20:00 (szerda)
    Első időpont: 2018. november 28.
  • Helyszín: Kamaraerdei Curling Club, Budapest, XI. kerület, Susulyka utca
  • Részvételi díj: 2000 Ft / fő / alkalom
  • Jelentkezni ITT tudsz! A regisztrálást három  napon belül visszaigazoljuk!
  • Szükséges felszerelés: kényelmes és sportolásra alkalmas hosszúnadrág (farmer nem jó!), tiszta tornacipő és olyan meleg pulóver, amelyben jól lehet mozogni. A további felszereléseket a Magyar Curling Szövetség biztosítja a helyszínen.

A korábbi Curling College rendezvényeken készült fényképek a program Facebook oldalának galériájában tekinthetők meg.

Angol nyelvű curling oktató videók.

A Magyar Curling Szövetség által szervezett Curling College Program, a Curling Világszövetség (WCF) Development Assistance Programme (DAP) támogatásával valósul meg.

WCF DAP logo 4c wcf-logo

Save

Save

Save

Save