Curling College Program

A Curling College Program elsősorban felnőtteknek szóló képzés, amelyen a résztvevők szakképzett edzők és tapasztalt játékosok segítségével teljesen kezdő szintről indulva néhány hét alatt megtanulhatják ennek a nagyszerű játéknak az alapjait.

A Curling College képzés célja, hogy a résztvevők megismerjék a curling alapvető szabályait, képesek legyenek a jégen biztonságosan mozogni és egyszerűbb játékhelyzetekben stabil kicsúszással a követ a célba juttatni. A program elvégzését követően kezdő játékosok képesek lesznek baráti társaságokkal együtt játszani és részt vehetnek tét nélküli, úgynevezett bonspiel versenyeken.

Jelentkezés a programra

  • Időpontja: –
  • Helyszíne: Kamaraerdei Curling Club, Budapest, XI. kerület, Susulyka utca
  • Részvételi díj:
    • Az első alkalom: 1500 Ft/fő
    • Ezt követően: 6000 Ft/ hó
  • Regisztráció: -
  • Szükséges felszerelés: kényelmes és sportolásra alkalmas hosszúnadrág (farmer nem jó!), tiszta tornacipő és olyan meleg pulóver, amelyben jól lehet mozogni. A további felszereléseket a Magyar Curling Szövetség biztosítja a helyszínen.

Korábbi Curling College rendezvények:

A 2015 májusában megrendezett Curling College Programon több mint 40 fő vett részt. Az ötalkalmas képzéssorozat zárásaként neveztünk egy csapatot az ország legnagyobb „bonspiel” versenyére, a Roxer Szezonzáró Kupára, ahol számos külföldi és magyar csapattal játszhatott együtt a Curling College csapata.

A korábbi Curling College rendezvényeken készült fényképek a program Facebook oldalának galériájában tekinthetők meg.

További információk

További információk a curlingről a www.curling.hu oldalon találhatók.

Angol nyelvű curling oktató videók.

A Magyar Curling Szövetség által szervezett Curling College Program az Első Magyar Curling Kft. és a Curling Világszövetség (WCF) Development Assistance Programme (DAP) támogatásával valósul meg.

WCF DAP logo 4c wcf-logo

Save

Save

Save

Save