2019. évi Egyetemi-Főiskolai Curling Bajnokság

2019. évi Budapesti Egyetemi-Főiskolai Bajnokság

Egyetem / Főiskola és a csapat név* :

Játékos (születési év, neptun kód) 1* :

Játékos (születési év, neptun kód) 2*:

Játékos (születési év, neptun kód) 3*:

Játékos (születési év, neptun kód) 4*:

Játékos (születési év, neptun kód) 5:

Játékos (születési év, neptun kód) 6:

Csapatvezető :

Email (*) :

Telefon (*) :

Számlázási név és cím(*):

Befizetés igazolása* :

Kijelentjük, hogy csapatunk tagjai a versenykiírásban meghatározott részvételi feltételeknek megfelelnek. A versenykiírásban meghatározott szabályokat magunkra nézve kötelező érvényűként ismerjük el. *

A jelen adatlap elküldésével hozzájárulok ahhoz, hogy a Magyar Curling Szövetség a jelen adatlapon feltüntetett személyes adataimat az adatkezelésre vonatkozó mindenkori jogszabályi rendelkezések szerint kezelje és kizárólag a Magyar Curling Szövetség rendezvényeivel kapcsolatos információmegosztására használja.

Tudomásul veszem, hogy a jelen adatlap elküldésével hozzájárulok ahhoz, hogy a Magyar Curling Szövetség, mint szakszövetség az általa kezelt alábbi közösségi médiumokban (Facebook, Instagram, YouTube, www.curling.hu) a arcképemet, illetve teljes alakos képemet vagy rólam készült videó felvételt – kizárólag a curling-sport népszerűsítése és hírközlés céljából közzétegye, továbbá a curling-sport érdekében, híreket, cikkeket, interjúkat PR megjelenéseket jelentessen meg rólam. Tudomásul veszem, illetve tájékoztatást kaptam arról, hogy jelen nyilatkozatomat jogosult vagyok visszavonni, illetve külön kérelemre kérhetem a megjelenéseim törlését.